Solceller Östermalm

Professionell montering av solceller

Att installera solceller är ett bra sätt att få bättre kontroll över sin elförbrukning och ekonomi. Vi kan hjälpa dig montera solceller. Det är en investering som känns bra i hjärtat och i plånboken då den kommer gynna både miljön och din ekonomi.

Om du är intresserad av solceller eller vill beställa en offert får du gärna kontakta oss, så hjälper vi dig ta steget mot en mer miljövänlig elförsörjning!

 

elektriker Östermalm solceller på tak

Solens strålar blir till miljövänlig el

Solceller omvandlar energin som kommer från solens strålar till elektrisk energi som förmedlas till dig genom dina vägguttag. När solen träffar solcellspanelerna skapas en spänning mellan fram och bakstycket på panelen. Spänningen blir en likström som skickas in till en växelriktare i ditt hus och som omvandlar likströmmen till vanlig växelström. Solenergin som du inte använder kan du lagra i batteri eller sälja till en el-leverantör.

Solenergi är säkert, ekonomiskt och miljövänligt. Vi är alltid serviceinriktade och lyssnar alltid på kunden inför montering av solceller. Varje tak och hus har sina egna förutsättningar. Vi kommer gärna ut till er för att undersöka förutsättningar och ge er förslag på tillvägagångssätt. Därefter tar vi hand om projektering, installation, service och drift av dina solceller.

Elpriset påverkar dig mindre med solceller

En stor fördel med solceller är att du som fastighetsägare blir mycket mindre sårbar för höjda elpriser. Om du köper solceller kan du dessutom ansöka om olika statliga stöd och bidrag för att minska den totala kostnaden. Sedan 2021 finns det till exempel ett avdrag som går att göra. Det gör att du kan få en skattereduktion på 15% av totalkostnaden vid installation av solceller. Avdraget finns för att underlätta investeringar inom grön teknik och påskynda omställningen till grön el.

Intresserad av att installera solceller? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi uppfyller dina specifika behov

En väl genomförd projektering borgar för att din solcellsanläggning blir gynsam och uppfyller de behov som du, din familj, din bostadsrättsförening eller ditt företag har. Vi har att tillgå flera olika typer av takmonterade solcellsanläggningar och integrerade system. Tillsammans hittar vi den perfekta lösning för dig. Solceller är i relativt underhållsfria och håller länge. Effekten avtar något med tiden, men efter 25 år har en solcellsanläggning kvar minst 80% av effekten.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på alla eltjänster