Om oss

Erfarna och kompetenta elektriker

Välkommen till Elektriker Östermalm – ett företag med bred kompetens och lång erfarenhet inom elektrikeryrket. Vi har rutinen och kunskaperna för att utföra alla typer av elarbeten – allt från enkla servicearbeten och akututryckningar till större elinstallationer och entreprenader.

Med vårt team av erfarna elektriker och vår höga kvalitet och fokus på säkerhet erbjuder vi smarta lösningar för dina elbehov. Nyinstallation av el, renovering eller gröna elalternativ – vi hjälper dig med allt inom el.  

El är ett område som kräver ett starkt säkerhetstänk i alla led – lämnar du över elarbetet till oss så kan du vara trygg i att du är i goda händer.

Alltid redo att rycka ut

Vi har alltid elektriker redo att rycka ut i vår stab som finns på plats i Östermalm och andra delar av Stockholm för att hjälpa våra kunder med elservice, installationer och entreprenad vid byggen. Vi kan självklart även rycka ut akut om det skulle behövas. Stora och små uppdrag är lika viktiga för oss – allt från mindre serviceuppdrag till större entreprenader, inklusive säkerhetsklassade jobb.

Du kan alltid känna dig trygg med att vi följer de föreskrifter som gäller för elarbeten. Vi arbetar alltid med material av högsta kvalitet och kommer gärna med förslag på lösningar som gör din vardag bättre och enklare.

Vi tar alla typer av uppdrag inom el

Vi har varit aktiva på marknaden i många år och har vuxit rejält på dessa år. Vi tar oss an allt från byte av armaturer i privata badrum till helentreprenad för större kontorsbyggnader.

Hos oss kan du få hjälp med allt inom el på ett och samma ställe. Våra uppdrag kommer med goda garantier och vi är självklart ansvarsförsäkrade. Självklart har vi F-skattsedel.

Vi är en garant för högsta kvalitet

Att anlita oss är en garant för hög kvalitet och att alla delar i arbetet utförs korrekt. Alla våra elektriker är utbildade och certifierade.

Vi jobbar alltid effektivt med kunden i fokus och erbjuder bra priser. Vill du ha råd och tips om olika elinstallationer?

Välkommen till– din elektriker på Östermalm och hela Storstockholm.

elektriker Östermalm om oss

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha en offert