Laddboxar Östermalm

Smidig och prisvärd installation av laddboxar

Utvecklingen med elbilar går hela tiden framåt och människorna som väljer eldrivna fordon blir allt fler. Möt behovet av laddningsstolpar genom att låta våra certifierade och rutinerade elektriker installera laddboxar i anslutning till ditt företag, ditt hus, din samfällighet eller din bostadsrättsförening. Efterfrågan på smidiga laddlösningar ökar och människor i din närhet kommer behöva tillgång till en laddbox förr eller senare. Den fossilfria framtiden är här.

Kontakta oss redan idag så kan vi hjälpa till med installation av laddboxar!


laddbox på Östermalm

Bidrag för laddboxar

Du kan tillgodogöra dig bidrag som gör det ekonomiskt möjligt och lönsamt att installera laddboxar. Via Klimatklivet kan du ansöka om bidrag i de fall som laddboxen kommer finnas till för en offentlighet. Handlar det om en mer privat installation så kan du söka investeringsstöd via Ladda Bilen.

Vi installerar laddboxar åt företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Dessa laddboxar håller hög kvalitet, är mycket säkra och användarvänliga.
Dessa laddboxar kommer från en ledande leverantör på den svenska och nordiska marknaden och har många fördelar. Bland annat har de skydd mot DC-felströmmar och preparerade med dynamisk lastbalansering. Ett säkerhetskrav vi laddning av EV är DC-felövervakning.

Lastbalansering reducerar automatiskt fordonets laddström vilket minskar risken för att huvudsäkringen löser ut. Laddboxarna kan dessutom kompletteras med RFID-läsare och/eller kommunikationskort för att få tillgång till smarta extrafunktioner.

Kostnadsfri konsultation på plats

För att göra installationsprocessen så enkel och smidig som möjligt så kan vi göra en undersökning och konsultation på plats. Därefter tar vi fram en plan för fast montering av laddbox. På det viset kan vi skräddarsy en lösning för dig och dina behov. Konsultationen är kostnadsfri och inte bindande.

Om du är intresserad av att montera laddboxar nära ditt hem, bostadsrättsföreningen eller vid ditt företag så är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga priser på alla eltjänster